Kandidat za župana Občine Kranj

Robert Nograšek

Naprej Kranj, z malimi in preudarnimi koraki do velikih ciljev

Zavzemal se bom za izvedbo manjših projektov, ki bodo hitro izvedljivi in uresničljivi:

– Za vzpodbuditev manjših gradbenih projektov (stanovanjske enote 10 – 20 stanovanj).

– Zavzemal se bom za cenovno sprejemljivo najemniško politiko za mlade, z možnostjo končnega odkupa nepremičnine.

– Podpiral bom projekte dolgotrajne oskrbe za starejše – poleg dnevne oskrbe tudi nočno.

– Za ureditev prometne ureditve na obstoječih koridorjih in za urejanje celotne infrastrukture skozi celo mandatno obdobje po vseh krajevnih skupnostih.

– Spodbujal bom lokalni razvoj obrtnikov in podjetništva nasploh.

– Srednjeročno se bom zavzemal za izgradnjo mladinskega središča, doma kulture, medgeneracijskega centra in koncertne dvorane.

– Dolgoročno pa bom nadaljeval vizijo razvoja Kranja, s katerim ga želim ponovno vrniti na zemljevid kot osrednje socialno, gospodarsko in kulturno središče Gorenjske regije.

Robert Nograšek se je rodil 1. 9. 1967­ v Kranju. Po izobrazbi je univerzitetni diplomirani ekonomist, od leta 2012 je samozaposlen kot finančni svetovalec. Ima več kot 27 let delovnih izkušenj, predvsem s področja financ in trženja. Velja za odprtega in optimističnega človeka, ki je vedno pripravljen poslušati sogovornike, zato je spletel veliko poslovnih in prijateljskih vezi, ki mu v življenju veliko pomenijo. Je poročen in oče dveh otrok – 27-letne Taje in 10-letnega Bora. Stranki Lista Marjana Šarca se je pridružil, ker verjame, da bo kot del ekipe, z Marjanom Šarcem na čelu, zares izpolnil dane obljube državljankam in državljanom ter dokazal, da stranka misli resno. Z veliko podporo širše družine, na prigovarjanje prijateljev in znancev ter ob podpori stranke LMŠ, se je odločil, da bo kandidiral za župana Kranja. S svojim optimizmom, pripravljenostjo pomagati sočloveku, znanjem in izkušnjami je prepričan, da lahko skupaj nadaljujemo uspešno zgodbo za Kranj.

Podrobneje na njegovi spletni strani www.robertnograsek.strankalms.si