Kandidat za župana Občine Ljutomer

Maksimiljan Gošnjak

Naprej Ljutomer in Prlekija

Kar delam, delam po svojih najboljših močeh, pri tem pa me vedno vodi želja, da ima od mojega dela korist tudi širša skupnost. Prav zaradi tega sem se odločil, da na Listi Marjana Šarca kandidiram za župana Občine Ljutomer, saj od predsednika naše stranke, g. Marjana Šarca in njegove odlične ekipe, pričakujem, da bomo Prleki dobili priložnost za razvojne projekte na vseh področjih, še posebej pa na področju razvoja infrastrukture, razvoja gospodarstva, turizma, kmetijstva in zaposlovanja mladih.

Čas je, da ne gledamo več nazaj, temveč samo naprej, ob tem pa si zastavimo cilj, da bomo s skupnim sodelovanjem, ki bo temeljilo na medsebojnem spoštovanju, Ljutomeru in Prlekiji zopet pridobili sloves uspešne, razvojno naravnane regije. Trdno verjamem, da si vsi ljudje, ki živimo v naši prelepi Prlekijo, želimo prav to, z združenimi močmi pa nam bo to zagotovo uspelo. Prleki premoremo dovolj pameti, pridnosti, vztrajnosti in trme, da bomo skupaj ta cilj tudi dosegli.

Listo Marjana Šarca sestavljajo predstavniki vseh generacij, kar je dokaz, da želimo izboljšati kakovost življenjskih razmer vseh občanov v občini Ljutomer.

Drage Prlečke, Prleki in vsi ostali občani, vabim Vas, da nas na lokalnih volitvah podprete in oddate svoj glas zame in za Listo Marjana Šarca.

Maksimiljan Gošnjak je rojen 28.02.1958 na Ptuju, od takrat naprej pa živi v Ljutomeru. Po izobrazbi je dipl. organizator manager, zaključuje pa magistrski študij poslovnih ved, smer globalno trženje. Pridobljeno ima tudi pedagoško in pedagoško-andragoško izobrazbo, strokovno usposobljen pa je tudi za vodenje kakovosti in notranjo presojo kakovosti po standardu ISO 9001 in standardu ISO 1901. Ima več kot 20 let izkušenj na področju podjetništva, mednarodne trgovine in z zastopanjem tujih proizvajalcev na slovenskem in bivšem jugoslovanskem trgu. Bogate izkušnje si je pridobil tudi na področju izobraževanja odraslih, saj je v Ljutomeru več kot 8 let uspešno vodil enoto Ljudska univerza, ki se je z dobrim projektnim delom financirala iz projektov Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport ter Evropskega socialnega sklada. Profesionalno se ukvarja s proizvodnjo predikatnih vrhunskih vin, z odličnih prleških vinskih leg okoli Jeruzalema. Njegovo zbirko zlatih medalj krasi tudi najvišje slovensko priznanje Šampion za kakovost, z ocenjevanja vin na Kmetijsko-živilskem sejmu v Gornji Radgoni. Maksimiljan je ponosen na svojo družino in trdne družinske vezi, saj imata z ženo Bojano tri odrasle otroke (31-letnega Mihaela, 26-letno Barbaro in 22-letno Ano Marijo). Ponosen pa je tudi na svoje slovenske in prleške korenine. Že dolgo si želi, da bi Prleki stopili skupaj in začeli sodelovati ter se medsebojno spoštovati, saj le tako lahko Prlekiji zagotovijo razvoj in lepšo prihodnost. To dolžnost ima prav generacija, ki se ji je letos, kot kandidat za župana, pridružil na lokalnih volitvah. Trdno verjame v zmago in sodelovanje po volitvah, kar Prlekiji z Ljutomerom zagotavlja, da si bo lahko ponovno pridobila nekdanji sloves.

Podrobneje na njegovi spletni strani www.maksimiljangosnjak.strankalms.si