Vesna Fabjan: Hvala za podporo

Vsi verjetno veste za dogodek, ki se je moji družini pripetil v petek zvečer. Bežno spremljam komentarje na različnih socialnih omrežjih, zato se prav vam zahvaljujem za vašo podporo, saj mi v tem trenutku veliko pomeni.

Ko sem šla pred tremi leti v politiko, sem pristopila stranki LMŠ, ker je bila nova, ne leva, ne desna, ker je na politiko gledala drugače – pozitivno, ker me ni nihče v nič silil, prepričal pa me je zavezujoč etični kodeks, ki bi ga moral podpisati sleherni politik, kaj šele poslanec. Tako je še danes, kljub temu, da politična situacija vse nas, ki se ukvarjamo s politiko, meče v isti lonec (ta se sicer kuha že 30 let brez LMŠ).

Ni skrivnost, da sem precej glasna občinska svetnica. Za tiste, ki me ne poznate povem, da je politika zame dobronameren hobi (in ne sekta) v katerega sem se spustila, ker resnično verjamem, da lahko s svojim znanjem in energijo prispevam lokalnemu okolju in Sloveniji. Podpiram dobre pobude desnih in levih, redno prispevam svoje pobude/ali pobude občanov, vedno s ciljem pomagati ljudem.

Lahko rečete, da sem naivna, a tako je, do sedaj sem mirno spala in tako bo tudi ostalo ne glede na ta dogodek. Tisti, ki me poznate, veste da je temu tako! Če res za tem stojijo politični motivi (upam pa, da ne), je to samo potrdilo, da delam prav.

Vesna Fabjan, občinska svetnica LMŠ