V stranki Lista Marjana Šarca zadovoljni z rezultati lokalnih volitev – v enem letu oblikovane kandidatne liste v kar 38 občinah

Z izidi volitev smo v stranki Lista Marjana Šarca zelo zadovoljni, saj nam je na letošnjih lokalnih volitvah uspelo sestaviti 38 kakovostnih kandidatnih list za občinske svete in devet kandidatov za župane. Ključnega pomena je dejstvo, da gre za kakovostne liste kandidatk in kandidatov, saj se v stranki zavedamo, da lahko le tako resnično kakovostno delujemo in sodelujemo v slovenskem političnem prostoru.

Po že znanih rezultatih smo skupno pridobili 54 kandidatk in kandidatov za občinske oziroma mestne svete, in sicer v naslednjih občinah: Murska Sobota, Moravske Toplice, Ljutomer, Hoče – Slivnica, Vuzenica, Dravograd, Slovenj Gradec, Mislinja, Šoštanj, Zreče, Ilirska Bistrica, Zagorje ob Savi, Prebold, Domžale, Črnomelj, Kranj, Jesenice, Radovljica, Lukovica, Velike Lašče, Bled, Idrija, Ivančna Gorica, Log Dragomer, Ljubljana, Sevnica, Komenda in Škofljica.

V Kamniku je kandidat stranke LMŠ Igor Žavbi, ki opravlja začasno funkcijo župana in podžupana, uvrščen v drugi krog županskih volitev. Ob tej priložnosti je županski kandidat povedal, da smo z zmago stranke Lista Marjana Šarca za občinski svet zadovoljni, saj smo s tem dokazali, da smo uspešni ter da imamo zaupanje volivk in volivcev. Želimo si, da bodo volivke in volivci spoznali, da imamo v stranki LMŠ kandidata z izkušnjami, saj si je v štirih letih pridobival bogate izkušnje na področju občinske uprave in mu je tovrstno delo dobro znano.

Rezultate lokalnih volitev je spremljal tudi predsednik stranke LMŠ Marjan Šarec in ob tem povedal, da je »prepričan, da bo Igor znal voditi Kamnik, ker je skromen, realen in ve, da lahko uspeš le s trdim delom, z voljo, vztrajnostjo in energijo, s pomočjo odlične ekipe, ki jo v naši stranki imamo«. Predsednik stranke je včeraj čestital tudi vsem kandidatkam in kandidatom za občinske in mestne svete ter za županje in župane. Kot je že pred včerajšnjim dnem poudaril, se v stranki LMŠ zavedamo, kaj so lokalni problemi, saj stranka prihaja iz lokalnega okolja, in vemo tudi, kako jih reševati. Predvsem realno, preudarno in s trdim delom.