Ustanovljen lokalni odbor LMŠ Slovenj Gradec

Zadnji lokalni odbor LMŠ, ki je bil ustanovljen pred Evropskimi volitvami, je bil odbor v Slovenj Gradcu. Pridružili so se tudi gostje. Klemen Grošelj, kandidat LMŠ za poslanca v Evropskem parlamentu, se je razveselil povabila na Koroško in zaželel odboru, da se razvije v vsebinsko močnega in s strani državne politike na tak način kompetentno zahteva kar Koroški manjka.

Poslanec LMŠ v DZ RS Jože Lenart, ki prihaja prav iz Slovenj Gradca, se je razveselil ustanovitve svojega matičnega odbora in izrazil veliko zadovoljstvo, da je v mesecu maju predsednik vlade RS in stranke LMŠ Marjan Šarec kar trikrat obiskal Koroško in s tem pokazal, da je Koroška pomemben del naše dežele. Igor Žavbi, podpredsednik LMŠ, je odboru zaželel, da na današnji »dan ljubezni« in v dobri družbi uspešno začne svojo zgodbo. Stranka raste organsko, zato so prav mladi tisti, ki bodo najbolj zaznamovali prihodnost in prav je da jo kar najbolj aktivno sooblikujejo.

Za predsednika je bil soglasno izvoljen Adam Vengušt, ki je zagotovil, da bo svoje delo predsednika opravljal vestno in z roko v roki z vsemi članicami in člani.