Predsednik stranke LMŠ Marjan Šarec obiskal lokalni odbor Murska Sobota

V sklopu obiskov stranke LMŠ po Sloveniji je v dvorcu Rakičan potekalo srečanje stranke, po tem, ko je stranka z ustanovitvijo dodatnih koordinacijskih odborov še bolj aktivno vstopila na lokalno in regionalno raven.

Naloga in vloga koordinacijskih odborov bo vidna predvsem pri prenosu aktualnih informacij in stališč s terena do stranke in obratno, saj je prav regionalna raven neprecenljiv vir poznavanja realnih situacij in dogajanj med ljudmi.

Prav tako so lokalni odbori namenjeni, da preko organske rasti članstva zagotavljajo podporo idejam za napredek in razvoj lokalnega okolja. 

Predsednik stranke LMŠ Marjan Šarec je ob obisku poudaril, da je ena izmed prioritet stranke v nadaljevanju, da intenzivira obiske na  terenu, kjer je priložnost za srečanja s članicami in člani, »priložnost, da izmenjamo mnenja in poglede ter skupaj, z optimizmom, zastavimo cilje, ki jih želimo doseči. Bolj oddaljeni kraji, kot je Murska Sobota, potrebujejo še več pozornosti, zato je prav, da na terenu preverimo, kaj meni naše članstvo in da se skupaj pogovorimo, kako naprej