Predsednik stranke LMŠ Marjan Šarec obiskal lokalni odbor Ilirska Bistrica

V sklopu obiskov stranke LMŠ po Sloveniji je v Domu na Vidmu potekalo srečanje stranke, po tem, ko je stranka z ustanovitvijo dodatnih koordinacijskih odborov še bolj aktivno vstopila na lokalno in regionalno raven.

Naloga in vloga koordinacijskih odborov bo vidna predvsem pri prenosu aktualnih informacij in stališč s terena do stranke in obratno, saj je prav regionalna raven  neprecenljiv vir poznavanja realnih situacij in dogajanj med ljudmi. Prav tako so lokalni odbori namenjeni, da preko organske rasti članstva zagotavljajo podporo idejam za napredek in razvoj lokalnega okolja.  

Predsednik stranke LMŠ Marjan Šarec je ob obisku poudaril, da si želi še naprej tvornega sodelovanja, dogodek pa je priložnost, da se članice in člani srečajo, izmenjajo mnenja ter poglede. »Verjamem, da bomo s skupnimi močmi lahko še veliko dosegli. Če bomo delali skupaj in znali iskati tisto, kar nas združuje, potem se za prihodnost ne bojim«, je še dodal.

Podpredsednik stranke LMŠ in vodja lokalne mreže Igor Žavbi je spomnil, da tudi s koordinacijskimi odbori stranka raste in se razvija. Obiski, kot je današnji, le še bolj povežejo članice in člane, »ki aktivno sodelujejo, predstavljajo svoje ideje in tudi zastopajo politiko liste LMŠ na občinski ravni. 

Srečanja odborov se je udeležil tudi poslanec Robert Pavšič, ki v državnem zboru zastopa LMŠ glas obalno notranjske regije.