Poletna LMŠ

Vabimo vas, da svoja družinska počitniška doživetja popestrite s članicami, člani, podpornicami in podporniki stranke LMŠ – vabimo vas na POLETNA LMŠ.

Zbrane bo nagovoril predsednik stranke LMŠ, gospod Marjan Šarec, pridružili se nam bodo tudi poslanke in poslanci Državnega zbora Republike Slovenije, ter novoizvoljena evropska poslanca, gospa Irena Joveva in dr. Klemen Grošelj.

Družili se bomo ob športnih igrah in preizkušali srečo v nagradni igri za ogled Evropskega parlamenta v Bruslju, oziroma v Strasbourgu.

Za dodatno dobro voljo bodo poskrbeli Tanja Žagar in skupina AVANTURA.

Ker združujemo tako mlade, kot mlade po srcu, bomo poskrbeli za otroško animacijo, delavnice, vožnjo z vlakcem, ter seveda za hrano in pijačo.

V skrbi za okolje vam priporočamo, da dogodek obiščete s kolesom, peš ali s skirojem. Za tiste, ki živite v oddaljenih krajih bomo organizirali avtobusni prevoz. Želimo si, da bo sobotni dan okolju prijazen, z manj odpadki in škodljivimi materiali.

Povabite še vaše družinske člane, prijatelje, simpatizerje. Prosimo vas, da svojo udeležbo sporočite v glavno pisarno LMŠ, in sicer na elektronski naslov info@strankalms.si ali po telefonu 08 160 11 05.