Podpora s podpisi

Ta teden vas vabimo na srečanje s kandidati Stranke LMŠ za volitve v Evropski parlament. Obiskali bodo LMŠ stojnice, ki bodo stale pred upravnimi enotami v času uradnih ur.

Podpora s podpisi se daje od dneva razpisa volitev do tridesetega dne pred dnevom glasovanja – 26. 4. 2019 (do zaključka delovnega časa upravne enote).

Na obrazcu izpolnite podatke o volivcu :

Vnesete datum volitev:

Svoj podpis lahko oddate na kateri koli upravni enoti v Sloveniji. Podpišete se pred uradnikom oz. organom, ki vodi evidenco volilne pravice. Zadnji del obrazca izpolni zaposlen na upravni enoti.

Po potrditvi podpisa na upravni enoti volivec izroči obrazec predstavniku liste, ki jo podpira. In sicer lahko obrazec izročite našim sodelavcem na stojnicah po Sloveniji, kjer boste tekom tega tedna (25.-29.3.2019) lahko osebno spoznali naše kandidate, ki vam bodo z veseljem odgovarjali na vaša vprašanja. Preverite točne lokacije tukaj.

V kolikor se srečanja na stojnicah ne morete udeležiti bi volivce pozvali, da nam obrazce podpore pošljejo po pošti na naslov: Stranka Lista Marjana Šarca, Bistriška cesta 10a, Šmarca, 1241 Kamnik.