Ljubljana niso samo ljudje v središču mesta

Predsednica danes ustanovljenega lokalnega odbora LMŠ Ljubljana je postala Katja Damij, ki se je v svojem predstavitvenem govoru pred glasovanjem zavzela za boljše povezovanje podjetniške energije in idej.

V pisarni stranke LMŠ v Ljubljani se je zbralo 33 članov, ki so se jim pridružili tudi poslanci v Državnem zboru Jerca Korče, Andreja Zabret in Brane Golubović, ki so vodstvu lokalnega odbora zaželeli veliko uspeha pri ustvarjanju lokalne politike v prestolnici. »Premalokrat se je znala politika usesti za skupno mizo in prisluhniti idejam drugih. Zato si želim, da se ta praksa enkrat konča in da bomo znali uporabiti znanje, motivacijo in solidarnost, kot vrednote za dobro nas vseh,« je v nagovoru zbranim povedala Korčetova. Andreja Zabret je zagotovila, da bo poslanka pisarna v Ljubljani vedno odprta za pomoč pri delu lokalnega odbora, saj si želi tesnega sodelovanja z lokalno skupnostjo.

Brane Golubović je spomnil na začetke delovanja LMŠ-ja, ko si niso upali razmišljati o tako široki lokalni mreži, kot jo gradimo v teh dneh. »Kljub vsemu, da se naša stranka razvija in raste je pomembno, da smo pri načrtih in cilji realni in da stopamo korak za korakom

Andreja Zabret