Vesna Fabjan

Vesna Fabjan se je rodila 28. avgusta 1976 v Novem mestu. Diplomirala je na Filozofski fakulteti v Ljubljani in je profesorica geografije in zgodovine z nazivom svetnica. Opravila je tudi specialno-pedagoško izpopolnjevanje za delo z otroki s posebnimi potrebami ter šolo za ravnatelje. Leta 2018 je kandidirala na volitvah v državni zbor in lokalnih volitvah. Je zelo aktivna svetnica v OS Črnomelj, predsednica Odbora za družbene dejavnosti, članica številnih komisij ter predsednica LO LMŠ Črnomelj.

Pravi, da ima politiko v genih in da je to njen »dobronamerni hobi«, s katerim želi Belo krajino enakovredno postaviti na zemljevid Slovenije. Prizadeva si za izboljšanje položaja mladih, oskrbo starejših, okoljsko trajnost, gospodarski napredek in demokratične vrednote. V državno politiko želi vstopiti, ker verjame, da lahko s svojo energijo, voljo in znanjem prispeva k blaginji Slovenije. V imenu Liste Marjana Šarca zato, ker je to stranka, ki gradi od ljudi k državi, stremi k normalizaciji in ker se ne spušča na nizek nivo komunikacije.

"Skrajni čas je, da se v državnem zboru sliši tudi belokranjska beseda. Čas je, da se Bela krajina enakovredno uvrsti na politični in gospodarski zemljevid Slovenije."
Vesna Fabjan
VE 6: Novo mesto, VO 1: Črnomelj

Vesna Fabjan: Hvala za podporo

Vsi verjetno veste za dogodek, ki se je moji družini pripetil v petek zvečer. Bežno spremljam komentarje na različnih socialnih omrežjih, zato se prav vam...

Volilna enota 6: Novo mesto

Vesna Fabjan

VO 1: Črnomelj

Žiga Papež

VO 2: Novo mesto 1

Anja Jordan

VO 3: Novo mesto 2

mag. Gregor Kaplan

VO 4: Trebnje

Andrej Gerjevič

VO 5: Brežice

Alenka Hiti

VO 6: Krško

Nives Matjan

VO 7: Sevnica
VO 8: Laško

Igor Žavbi

VO 9: Litija

Roman Kukovič

VO 10: Hrastnik - Trbovlje

Rudi Medved

VO 11: Zagorje

Pridružite se nam