Peter Podlesnik

Peter Podlesnik se je rodil 26. aprila 1983 v Kranju. Dokončal je srednjo ekonomsko šolo, trenutno zaključuje višješolski študij ekonomije. Je oče dveh fantov in srčni gasilec, zato je bil tudi izvoljen za predsednika gasilskega društva Radovljica. Kot član LMŠ je aktiven član občinskega Odbora za finance. Na svoji poklicni poti je vedno izbral delo z ljudmi, saj sta njegovi največji vrlini pomoč in empatija. Tako na življenjski kot na poklicni poti pa ga moti nepoštenje in nespoštovanje, kar tudi izrecno obsoja. Razlog, da se poda v politične vode, je našel v tem, da je nivo kulture in moralnih vrednot trenutne politike na zelo nizki ravni. Zato je čas za spremembe. Postaviti je treba vodenje z zgledom.

”Čas je odličen učitelj, toda na žalost ubije vse svoje učence”, zato menim, da moramo takoj postaviti nove standarde in prave zglede. Namen politike je, da omogoča svobodo, zdravje, delo in življenje vsem. Predvsem pa je potrebno prisluhniti ljudem!

"Zdaj je pravi čas, da storimo, kar je prav. Kandidiram, ker verjamem v poštenost in pravičnost. Imam visoka moralna in etična načela. Želim, da smo slišani vsi."
Peter Podlesnik​
VE 1: Kranj, VO 3: Radovljica 2

Volilna enota 1: Kranj​

Mirjam Noč

VO 1: Jesenice

Boštjan Poklukar

VO 2: Radovljica 1

Peter Podlesnik

VO 3: Radovljica 2

Špela Trobec

VO 4: Kranj 1

Iztok Purič

VO 5: Kranj 2

Igor Peček

VO 6: Kranj 3

Edvard Paulič

VO 7: Tržič

Stojan Tramte

VO 8: Škofja Loka 1

Romana Purkart

VO 9: Škofja Loka 2

Marjan Šarec

VO 10: Kamnik

Pridružite se nam