Natalija Kovač Jereb

Natalija Kovač Jereb se je rodila 13. oktobra 1967. Po izobrazbi je diplomirana ekonomistka in magistrica upravnih ved. Živi v Idriji. Na državnozborskih volitvah na Listi Marjana Šarca kandidira drugič. V času vlade Marjana Šarca  je bila državna sekretarka na Ministrstvu za finance. V tem času so v soglasju  z vsemi socialnimi partnerji uspeli razbremeniti obdavčitev regresa za letni dopust, in sicer, da se v davčno osnovo ne všteva več izplačilo regresa za letni dopust do višine 100 % zadnje znane povprečne mesečne plače zaposlenih v Sloveniji. Trenutno je zaposlena na Finančni upravi Republike Slovenije kot višja finančna inšpektorica.  

Za kandidaturo na volitvah se je odločila zaradi razmer, s katerimi se danes sooča naša družba. Zavzemala se bo za ohranitev ustavnih vrednot in demokratičnih standardov v državi. Meni, da politika nikakor ne bi smela biti privilegij, temveč zakladnica dobrih idej in njihova konkretna izvedba.

"Zavzemala se bom za ohranitev demokratičnih vrednot in standardov. Politika ne sme biti privilegij, temveč zakladnica dobrih idej in njihove konkretne izvedbe."
Natalija Kovač Jereb
VE 1: Kranj, VO 11: Idrija

Volilna enota 1: Kranj​

Mirjam Noč

VO 1: Jesenice

Boštjan Poklukar

VO 2: Radovljica 1

Peter Podlesnik

VO 3: Radovljica 2

Špela Trobec

VO 4: Kranj 1

Iztok Purič

VO 5: Kranj 2

Igor Peček

VO 6: Kranj 3

Edvard Paulič

VO 7: Tržič

Stojan Tramte

VO 8: Škofja Loka 1

Romana Purkart

VO 9: Škofja Loka 2

Marjan Šarec

VO 10: Kamnik

Pridružite se nam