Iztok Purič​

Iztok Purič se je rodil 9. aprila 1954 v Kranju, kjer je obiskoval osnovno šolo in gimnazijo. Svoje izobraževanje je nadaljeval na Fakulteti za organizacijo dela, kjer je magistriral in leta 2003 doktoriral s področja organizacijskih ved. Kot raziskovalec poslovnih procesov v organizacijah ima v svoji bibliografiji več kot petdeset del. Preden je prevzel direktorsko mesto v JGZ Brdo, se je ukvarjal predvsem s splošnimi in kadrovskimi zadevami. V mandatu vlade Marjana Šarca je kot minister vodil Službo vlade za razvoj in evropsko kohezijsko politiko.

Eden večjih njegovih poklicnih uspehov je vodenje tehnične podpore predsedovanja Slovenije Svetu Evropske unije leta 2008, saj je kot takratni direktor JGZ Brdo vodil večplastni projekt, ki je uveljavil ugled države znotraj EU. To mu je uspelo z natančnim načrtovanjem, usklajevanjem in izvajanjem dejavnosti ter z odličnim timskim delom. 

Pri svojem delovanju dosledno upošteva, da sta za odnose, tako v zasebnem kot poslovnem svetu, najpomembnejša poštenje in medsebojno spoštovanje.

"Verjamem v LMŠ, ki svoje načelne drže nikoli ne oblikuje in ne usmerja po vetru ter dnevnih potrebah."
Iztok Purič​​
VE 1: Kranj, VO 5: Kranj 2

Volilna enota 1: Kranj​

Mirjam Noč

VO 1: Jesenice

Boštjan Poklukar

VO 2: Radovljica 1

Peter Podlesnik

VO 3: Radovljica 2

Špela Trobec

VO 4: Kranj 1

Iztok Purič

VO 5: Kranj 2

Igor Peček

VO 6: Kranj 3

Edvard Paulič

VO 7: Tržič

Stojan Tramte

VO 8: Škofja Loka 1

Romana Purkart

VO 9: Škofja Loka 2

Marjan Šarec

VO 10: Kamnik

Pridružite se nam