Edis Rujović

Edis Rujović se je rodil 22. oktobra 1989 v Ljubljani. Diplomiral je na Fakulteti za varnostne vede, smer Kriminalistično preiskovanje. Med leti 2012 in 2018 je delal kot specialist za nadzor in kakovost v telekomunikacijskem podjetju. Leta 2018 je kandidiral za evropskega poslanca na listi stranke LMŠ. Danes je zaposlen v pisarni evropskega poslanca dr. Klemna Grošlja, kjer skrbi za stik z mediji ter vsebinsko pokriva področja odborov dr. Grošlja v Evropskem parlamentu. Je že drugi mandat član Občinskega sveta Občine Kamnik. 

Četudi je predstavnik mladih, je v politiko vpet že nekaj časa. Žalosti ga, da glas mladih ni slišan. V zadnjem času pa je prezrt glas vsakogar, ki se ne strinja s politiko trenutno vladajočih. V državno politiko želi vstopiti, ker verjame, da lahko izzive premagamo, če v ospredje postavimo človeka, skupnost in državo. Prosti čas posveti družini, prijateljem in športu. 

"Verjamem v svobodnega človeka, ki bo pomagal pri razvoju skupnosti za večje blagostanje v državi. Verjamem v vrednote, ki niso vprašanje mandata, ampak celotne družbe."
Edis Rujović
VE 4: Ljubljana Bežigrad, VO 6: Ljubljana - Moste Polje 2

Volilna enota 4: Ljubljana Bežigrad

Damir Marinč

VO 1: Kočevje

Franc Vesel

VO 2: Ribnica - Dobrepolje

Andreja Robek Perpar

VO 3: Grosuplje

Sašo Pajk

VO 4: Ivančna Gorica

Bojana Bavec

VO 5: Ljubljana - Moste Polje 1

Edis Rujović

VO 6: Ljubljana - Moste Polje 2

Uršula Majcen

VO 7: Ljubljana - Moste Polje 3

Karla Urh

VO 8: Ljubljana - Bežigrad 1

Jani Möderndorfer

VO 9: Ljubljana - Bežigrad 2

Tina Heferle

VO 10: Domžale 1

Brane Golubović

VO 11: Domžale 2

Pridružite se nam