Dejan Stanko

Dejan Stanko se je rodil 27. oktobra 1974 v Mariboru. Po izobrazbi je diplomirani ekonomist. Med leti 1998 in 2018 je delal v bančništvu, nazadnje kot svetovalec za varnost banke. Od leta 2018 naprej je zaposlen v občinski upravi Občine Duplek, kjer kot koordinator skrbi

za stike z mediji ter vsebinsko pokriva več področij v kabinetu župana Občine Duplek. V politiko je vpet že daljše obdobje, čeprav sebe uvršča v nov val slovenskih politikov. Med drugim je bil kot član nestrankarske Modre liste – Liste župana Mitje Horvata v mandatu 2014–2018 izvoljen v občinski svet Občine Duplek. V državno politiko želi vstopiti z razlogom, ker želi soodločati o prihodnosti slovenskega naroda in usmeriti našo skupno prihodnost na pravo pot. Na pot, kjer nas volja, pogum, strpnost in znanje popeljejo tja, kjer so naše sanje. Ker si zaslužimo le najboljše!

"Stopimo skupaj, bodimo sprememba za lepšo prihodnost. Volja, pogum, strpnost in znanje naj nas popeljejo tja, kjer so naše sanje. Zaslužimo si le najboljše."
Dejan Stanko
VE 7: Maribor, VO 7: Maribor 3

Volilna enota 7: Maribor

Aleksandra Krumpak

VO 1: Šmarje pri Jelšah

Matic Erdani

VO 2: Slovenska Bistrica

Anamaria Hren

VO 3: Slovenske Konjice

Jernej Ajd

VO 4: Ruše

Miran Križnjak

VO 5: Maribor 1
VO 11: Maribor 7

Gregor Kunej

VO 6: Maribor 2

Dejan Stanko

VO 7: Maribor 3

Tjaša Blanuša

VO 9: Maribor 5

Lidija Divjak Mirnik

VO 10: Maribor 6

Pridružite se nam