Damir Marinč

Damir Marinč se je rodil 13. aprila 1971 v Ljubljani. Diplomiral je na Pravni fakulteti z odliko na temo »Prihodnost demokracije«. Večino delovnega obdobja je bil zaposlen kot uradnik na Občini Kočevje, pet let je bil tudi vodja Medobčinskega inšpektorata in redarstva občin Kočevje, Kostel in Osilnica, zato dobro pozna tudi problematiko lokalnega okolja. Trenutno je zaposlen v Družbi Slovenski državni gozdovi d.o.o.  (SiDG). Njegov dolgoletni hobi je šah in ima naslov mojstrskega kandidata. Je velik ljubitelj literature, športa in glasbe. Za prispevek v osamosvojitvenih dogodkih leta 1991 je prejel spominsko značko »Zvest Sloveniji«. 

Za sodelovanje v politiki se je odločil z namenom zagovarjanja strpnosti, različnosti in iskanja soglasja za konkretne rešitve, ki bodo prekinile ponavljanje vedno istih slabih vzorcev ter pomenile konkretno izboljšanje življenja vsakega posameznika, družine in družbe kot celote. Zavzemal se bo za uveljavitev novih idej, ki bodo uravnotežile človekovo delovno in osebno življenje, s čimer bi se Slovenija priključila najnaprednejšim državam.

"Z drugačnim pristopom do boljših rešitev, s sočutjem in strpnostjo za novi optimizem. Prijazno povabilo – podprite politiko, ki na ljudi in državo ne gleda samo z očmi, temveč tudi s srcem."
Damir Marinč
VE 4: Ljubljana Bežigrad, VO 1: Kočevje

Volilna enota 4: Ljubljana Bežigrad

Damir Marinč

VO 1: Kočevje

Franc Vesel

VO 2: Ribnica - Dobrepolje

Andreja Robek Perpar

VO 3: Grosuplje

Sašo Pajk

VO 4: Ivančna Gorica

Bojana Bavec

VO 5: Ljubljana - Moste Polje 1

Edis Rujović

VO 6: Ljubljana - Moste Polje 2

Uršula Majcen

VO 7: Ljubljana - Moste Polje 3

Karla Urh

VO 8: Ljubljana - Bežigrad 1

Jani Möderndorfer

VO 9: Ljubljana - Bežigrad 2

Tina Heferle

VO 10: Domžale 1

Brane Golubović

VO 11: Domžale 2

Pridružite se nam