Aleksandra Krumpak

Aleksandra Krumpak se je rodila 26. aprila 1963 v Celju. Diplomirala je na Agronomski fakulteti in magistrirala na Naravoslovnotehniški fakulteti, Oddelek za kemijsko izobraževanje in informatiko. Od 1988 do 1997 je delala na Naravoslovnotehniški fakulteti kot raziskovalka, 1998 je odprla slaščičarno Grijaž v Ljubljani, od leta 2004 pa deluje kot projektni vodja v različnih nacionalnih in mednarodnih evropskih programih. Do konca leta 2021 je bila zaposlena na Pomurskem tehnološkem parku. 

S politiko se srečuje prvič, v želji, da s svojim znanjem in izkušnjami prispeva k preoblikovanju slovenske družbe v enotno, spoštljivo, vključujočo, sodelujočo, preudarno, pošteno in na znanju ter modrosti temelječo skupnost. Njeno poslanstvo je delovati za blaginjo vsakega človeka, s poudarki na ustvarjanju boljše prihodnosti za mlade, dostojno starost, ranljive ljudi, delovanju v skladu z naravo in opolnomočenju podjetnikov, obrtnikov in kmetov.

"Za dobrobit vsakega človeka. Za prihodnost mladih. Za dostojno starost. Za naravo. Za Rogaško Slatino. Za Štajersko. Za Slovenijo."
Aleksandra Krumpak
VE 7: Maribor, VO 1: Šmarje pri Jelšah

Volilna enota 7: Maribor

Aleksandra Krumpak

VO 1: Šmarje pri Jelšah

Matic Erdani

VO 2: Slovenska Bistrica

Anamaria Hren

VO 3: Slovenske Konjice

Jernej Ajd

VO 4: Ruše

Miran Križnjak

VO 5: Maribor 1
VO 11: Maribor 7

Gregor Kunej

VO 6: Maribor 2

Dejan Stanko

VO 7: Maribor 3

Tjaša Blanuša

VO 9: Maribor 5

Lidija Divjak Mirnik

VO 10: Maribor 6

Pridružite se nam