Jani Möderndorfer: Koalicija Janeza Ivana Janše ima težave s štetjem podpisov [Komentar]

Spletni video komentar je namenjen kratki analizi aktualnega dogajanja v Sloveniji. Zasnovan je tako, da skozi izseke izjav in posnetkov objavljenih v medijih predstavi moj pogled na aktualno dogajanje. Mogoče se vsi ne bodo strinjali z mojim zornim kotom in tudi to je prav. Živeti v demokraciji, pomeni imeti pravico do svojega mnenja in pravico to mnenje brez strahu tudi javno izraziti. Pri tem je seveda pomembno, da nismo žaljivi in ne izrekamo obtožb osnovanih na neresničnih informacijah. Trudim se, da v svojem podajanju ohranjam spoštljiv odnos tudi do tistih s katerimi se ne strinjam. Želel bi namreč dokazati, da lahko kritiko izrekamo tudi na spoštljiv način. Mogoče je včasih moj način podajanja nekoliko ciničen ampak nikoli ne želim biti žaljiv.

Upam, da vam bo pripravljena vsebina všeč in vam omogočila, da na določene dogodke pogledate tudi v drugačni luči. Komentar pripravljam v sodelovanju z dolgoletnim znancem, ki zaradi strahu pred maščevanjem s strani tistih, ki slabo prenašajo kritiko, raje ostaja anonimen.

Upam, da se bodo v Sloveniji kmalu stvari obrnile na bolje, da se ljudje ne bodo več bali za svoje službe, samo zato, ker so mogoče namignili, da odločitve vlade niso najbolj logične.

Tokrat smo analizirali, kako je koalicija na osnovi 47 podpisov, ki to niso bili, poskušala prepričati predsednika DZ, da sam odstopi. Na koncu se je izkazalo, da koalicija sploh ni imela teh 47 glasov.

Več pa v video posnetku.