Hrastnik ima lokalni odbor stranke Lista Marjana Šarca

Regionalna raven je neprecenljiv vir poznavanja realnih situacij in dogajanj med ljudmi, zato LMŠ še bolj aktivno vstopa na lokalno in regionalno raven.

V Hrastniku je tako danes zaživel nov lokalni odbor – LO Hrastnik, ki bo v nadaljevanju povezoval članice in člane z območja občine Hrastnik z namenom zagotavljanja podpore idejam za napredek in razvoj lokalnega okolja.

 Predsednik stranke LMŠ Marjan Šarec je ob obisku poudaril, da so prav obiski na terenu in srečanja s članicami in člani v tem trenutku najpomembnejše za stranko. »Za delovanje lokalnega odbora je izjemno pomembno, da je odbor aktiven, se vključuje v vsakodnevno dogajanje, predstavlja svoje ideje, seveda pa je potem na občanka in občanih, ali prepoznajo te ideje kot dobre in koristne za kraj«, je še dodal.

Predsednica Lokalnega odbora Hrastnik je postala nekdanja poslanka Nina Maurovič, ki je ob tej priložnosti spomnila, da je stranka LMŠ v Hrastniku prisotna že kar nekaj časa, tudi število članov se počasi povečuje, zato je prav, da je danes še uradno zaživel lokalni odbor, s čimer bodo lahko aktivnosti na lokalni ravni potekale le še bolj intenzivno.

Stranka LMŠ je sicer maja na seji izvršnega odbora ustanovila tudi 10 koordinacijskih odborov, ki imajo pomembno vlogo pri prenosu aktualnih informacij in stališč s terena do stranke in obratno.  Eden izmed novoustanovljenih koordinacijskih odborov je tudi LMŠ Zasavje, ki povezuje občine Hrastnik, Trbovlje, Zagorje, Laško in Radeče.