Boštjan Poklukar: V teh prazničnih dneh si vzemimo čas predvsem zase in za svoje najbližje ter za razmislek o tem v kakšni Sloveniji si želimo živeti.

Ultra desničarska vlada Janeza Janše v Državnem zboru nima več 46 glasov, zato bo rezultat prihajajoče ustavne obtožbe zoper predsednika vlade in ponovno glasovanje o razrešitvi predsednika Državnega zbora še kako odvisno od cenika Zmaga Jelinčiča in glasov preračunljivih poslancev Desus.

Predsedniku vlade je ob neuspelem poskusu razrešitve predsednika Državnega zbora iz rok padla puška, ki jo sedaj na kolenih besno išče v koruznem polju. Ob glasnem krohotu slovenske javnosti in opozicije po svojo izgubljeno puško zdaj pošilja še ministra za gospodarstvo. Da predsednik vlade v koruzi ni izgubil samo puške ampak tudi kompas, vidimo vsak dan bolj!

Pred nami so velikonočni prazniki in na žalost znova porast okužb. V teh prazničnih dneh si vzemimo čas predvsem zase in za svoje najbližje ter za razmislek o tem v kakšni Sloveniji si želimo živeti.

Naredite si lepe praznike in ostanite zdravi!

Boštjan Poklukar, nekdanji notranji minister