Boštjan Poklukar: Prebivalstvo bo nehalo gledati televizijo, vstalo s kavča, odšlo na volitve in vas vrglo z oblasti

“Za večino prebivalstva ključni prispevek k temu, da epidemijo umirimo, predstavlja ležanje na kavču in gledanje televizije”, nam je dejal predsednik vlade.

Mar frizerji, gostinci, prevozniki, glasbeniki, trgovci, podjetniki in vsi tisti, ki so jim protikoronski ukrepi zaustavili poslovanje ležijo na kavču in gledajo televizijo? Dragi vladarji, res je! Ležimo na kavču in vas gledamo, kako nesposobni ste in kako nam uničujete Slovenijo.

Gledamo, kako se minister za zdravje ne more znebiti svoje državne sekretarke, kako ministrica za šolstvo rešuje zasebno namesto javno šolstvo, kako nam minister za socialo sveto obljublja, da domovi starejših ne bodo žarišča okužb, kako se minister za obrambo prepira ali je referendumski plakat karikatura ali ne. In gledamo, kako nam umirajo ljudje!

Ko ležimo na kavču in gledamo, kako nas ta oblast vsak dan bolj zadolžuje, sramoti in zastrašuje, se med seboj še bolj povezujemo, si pomagamo, iščemo nove ideje, rešitve in priložnosti. In vedite, da bo vsa ta večina prebivalstva enkrat nehala gledati televizijo, vstala s kavča, odšla na volitve in vas vrgla z oblasti!

Boštjan Poklukar, nekdanji notranji minister