Boštjan Poklukar: Minister za delo, družino in socialne zadeve je iskren človek sladkih besed in grenkih dejanj

Minister za delo, družino in socialne zadeve je iskren človek sladkih besed in grenkih dejanj. Njegova nesposobnost in neukrepanje sta pripeljala do tega, da varovanci domov starejših občanov množično umirajo, zaposleni pa so prepuščeni sami sebi in svoji lastni iznajdljivosti.

Minister zelo rad všečno nastopa in se hvali, a mu kaj hitro zmanjka sladkih besed, ko je govora o brezsramnem nakazilu javnega denarja njegovemu zasebnemu zavodu. Zares iskreno!? Na razpisu je dodelil denar svojemu zasebnemu zavodu, ki sicer promovira družinske vrednote, a odkrito problematizira homoseksualnost in splav ter nasprotuje cepljenju. Sestavni del te iskrene sprege je tudi domovinski spletni portal, znan po blatenju in obračunavanju s političnimi nasprotniki, kar precej jasno kaže, kako deluje njihova politika blizu ljudem.

Politika neke nove Slovenije, ki nam jo hinavsko prodajajo za krščansko, po potrebi celo za zdravo sredino, nam kupuje zaščitno opremo prek maminega podjetja, išče izgubljeni tovornjak, želi ženskam otežiti splav, odpira in zapira žičnice, nakazuje denar svojemu privatnemu zavodu in pusti umirati ljudi v domovih za starejše.

Verjamem, da bomo tej politiki sladkih besed in polnjenja lastnih žepov na naslednjih volitvah z lahkoto rekli NE. Iskreno!

Boštjan Poklukar, nekdanji notranji minister